Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου - Louis Gabriel de Bonald

Στ.Αγγελούδης «Με την ΠτΔ συζητήσαμε για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης»

Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης και η αξιοποίηση του ρόλου της ως περιφερειακού οικονομικού, πολιτιστικού, επιχειρηματικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού Μητροπολιτικού πόλου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
    Ο κ.Αγγελούδης έγινε δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 12 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο και στο διάλογο που διημείφθη δημόσια ο δήμαρχος τόνισε πως στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας η Θεσσαλονίκη έχει την ανάγκη πολλών υποστηρίξεων. 
    «Τα προβλήματα είναι αρκετά και επιτείνονται από την πολυπλοκότητα της εποχής. Απαιτούνται συνέργειες, απαιτείται συμπερίληψη και η θεσμική υποστήριξη όλων όσων μπορούν να την προσφέρουν» σημείωσε ο κ.Αγγελούδης.
    Η κ. Σακελλαροπούλου επισήμανε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίζει πάντα ένα σημαντικό ρόλο για την ποιότητα ζωής των πολιτών και ευχήθηκε στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου του.
    Σε δήλωση του αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Αγγελούδης σημείωσε τα εξής: «Είχα τη χαρά και την τιμή να γίνω δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Συζητήσαμε για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης και την αξιοποίηση του ρόλου της ως περιφερειακού οικονομικού, πολιτιστικού, επιχειρηματικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού Μητροπολιτικού πόλου. Τόνισα την ανάγκη της θεσμικής υποστήριξης όλων των παρεμβάσεων που είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Είμαι βέβαιος πως στο πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας μπορούμε να υπολογίζουμε σε ένα πολύτιμο σύμμαχο, στη νέα προσπάθεια που αναλάβαμε».

Διαβάστε επίσης: 

Συνάντηση της ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδη