Ποτέ δεν συνειδητοποιείς πόσο καλή μνήμη έχεις μέχρι τη στιγμή που προσπαθήσεις να ξεχάσεις κάτι. Franklin P. Jones, 1908-1980, Αμερικανός χιουμορίστας.

Στ. Αγγελούδης:«Υπάρχει στρατηγικό σχέδιο με κάθε λεπτομέρεια για την πενταετία»

3 Μαΐου, 2024

«Υπάρχει στρατηγικό σχέδιο με κάθε λεπτομέρεια για την πενταετία» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους για την ανταλλαγή ευχών για το Πάσχα.

Ο κ.Αγγελούδης έκανε ένα μίνι απολογισμό του πρώτου τετραμήνου που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης δηλώνοντας ικανοποιημένος από όλα όσα έγιναν έως τώρα στα ζητήματα της καθημερινότητας και από την προσπάθεια των συνεργατών του.

«Τη δουλειά την ξέρουμε, αλλά υπάρχει ο χρόνος που μας πιέζει και πρέπει να επιταχύνουμε για να λυθούν θέματα που ήταν στον αυτόματο πιλότο» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις και την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων από την κυβέρνηση για την ενίσχυση και βελτίωση της καθαριότητας, από το Πράσινο Ταμείο για τη μετατροπή της Πλατείας Ελευθερίας σε Πάρκο Μνήμης, έργο για το οποίο σε ένα τρίμηνο θα αναδειχθεί ανάδοχος και στη θετική εξέλιξη για την ανάπλαση για την πλατεία Διοικητηρίου μετά την πρόσφατη συνάντησή του με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Επίσης, τόνισε πως μέσα στο δίμηνο θα δημοπρατηθεί η επέκταση της πεζοδρόμησης της Αγίας Σοφίας, ενώ στάθηκε στα έργα που θα γίνουν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπως για παράδειγμα η ανάπλαση της Αριστοτέλους, το ξύλινο ντεκ και οι πλατείες Δικαστηρίων και Διοικητηρίου. «Ανοίξαμε όλα τα θέματα. Δεν έχουμε να υπολογίσουμε κανένα πολιτικό κόστος για να κάνουμε αυτό που θέλουν οι πολίτες» συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Α.Καρ.