Υπήρξε υπερβολικά συχνά, υπερβολικά εύκολα για κυβερνήσεις και κυβερνήσεις να παρασύρουν τους ανθρώπους σε πόλεμο. Lester B. Pearson, 1897-1972, Καναδός συγγραφέας & διπλωμάτης

Σκέφτεται ν’ αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ο Μόιες

6 Νοεμβρίου, 2023

    Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε την περασμένη σεζόν ευρωπαϊκό τίτλο, το Conference League, και η επιτυχία αυτή κράτησε τον Ντέιβιντ Μόιες στον πάγκο της και τη φετινή σεζόν. Μπορεί τα «σφυριά», παρά τις σημαντικές μεταγραφές, να κινδύνευσε πέρσι ακόμη και με υποβιβασμό, αλλά η διοίκηση του συλλόγου στήριξε τον Σκωτσέζο τεχνικό, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. 
    Φέτος η ομάδα του Λονδίνου, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, έχει επίσης προβλήματα, αλλά η διοίκηση συνεχίζει να τον στηρίζει. Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα «The Daily Mail» ο Μόιες σκέφτεται στο τέλος της σεζόν όχι απλά να φύγει από τον πάγκο των «σφυριών», αλλά και ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα. Μάλιστα ο 60χρονος κόουτς είναι σε συζητήσεις για ν’ αναλάβει πόστο στη διοίκηση, ενώ και η UEFA τού έχει προτείνει μια θέση στην επιτροπή για τη βελτίωση των αγωνιστικών κανονισμών του αθλήματος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ