Η συνείδηση του ανθρώπου είναι σαν την οδοσήμανση σε έναν αυτοκινητόδρομο: του λέει τι δεν θα ‘πρεπε να κάνει, αλλά δεν τον εμποδίζει να το κάνει. Frank A. Clark, 1915-2003, Αμερικανός πολιτικός

Sigma Residences: Μια νέα ξενοδοχειακή επένδυση προστέθηκε στην  Σίφνο

24 Απριλίου, 2024

Μια νέα ξενοδοχειακή επένδυση προστέθηκε στην  Σίφνο αναβαθμίζοντας, όπως τονίζεται, το προϊόντικό χαρτοφυλάκιο της φιλοξενίας του νησιού. Πρόκειται για τις ολοκαίνουργιες κατοικίες Sigma Residences, που βρίσκονται απόλυτα ενσωματωμένες, σε μία ανέγγιχτη τοποθεσία 25 στρεμμάτων που προσφέρει γαλήνη, απομόνωση και εκπληκτική θέα προς το εμβληματικό Κάστρο της Σίφνου και το Αιγαίο Πέλαγος.

Το Sigma Residences, ξεκίνησε τη λειτουργία του πρόσφατα και βρίσκεται στην περιοχή Εξάμπελα, κοντά στην Απολλωνία την πρωτεύουσα του νησιού. Με την υπογραφή του καταξιωμένου μηχανικού Γρηγόρη Σκαλιστήρα, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Sigma Residences αποτελείται από εννέα αυτόνομες κατοικίες, φωλιασμένες στο τραχύ όμορφο κυκλαδίτικο περιβάλλον. Προσφέρει ιδιωτικότητα αλλά ταυτόχρονα επικεντρώνεται στην υπαίθρια ζωή, καθώς όλα τα κτίρια έχουν τις δικές τους ιδιωτικές βεράντες, ενώ άλλα έχουν ιδιωτική πισίνα.

Μάλιστα για την περίοδο του Πάσχα η ζήτηση ήταν μεγάλη τόσο για το εν λόγω συγκρότημα όσο και για το νησί των Κυκλάδων, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γρηγόρης Σκαλιστήρας.

κχα