Βρίσκω πάντα τη λέξη «Ευρώπη» στα χείλη πολιτικών που θέλουν από άλλες δυνάμεις κάτι που δεν τολμούν να κάνουν στο όνομα της δικής τους χώρας - Όττο Φον Μπίσμαρκ

Σιγάλας… τριετίας στον Κολοσσό

17 Ιουνίου, 2024

Προπονητής του Κολοσσού Ρόδου είναι από σήμερα (17/6) και επίσημα ο Γιώργος Σιγάλας, καθώς η «θαλασσί» ΚΑΕ γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον 53χρονο τεχνικό για την επόμενη τριετία. Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος διεθνής αποχώρησε προ ημερών από το τεχνικό επιτελείο του Άρη, καθώς επιθυμία του «Ράμπο» ήταν να αναλάβει ξανά ρόλο πρώτου προπονητή σε ομάδα.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού για τον Σιγάλα έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Γιώργο Σιγάλα, ο οποίος θα αναλάβει την ηγεσία της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γιώργος Σιγάλας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά τη διετία 2020-22, όπου είχε εργαστεί ως άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη. Από ‘κει και πέρα, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ως βοηθός του Γιάννη Καστρίτη.

Ως πρώτος προπονητής ανέλαβε τον πάγκο της Εθνικής Νέων το 2008, ενώ ακόμη είχε εργαστεί στον Ερμή Λαγκαδά (2008/09) και το Αιγάλεω (2014).

Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και οι γνώσεις του Γιώργου Σιγάλα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της ομάδας μας τα επόμενα χρόνια.

Ευχόμαστε μαζί με τον Γιώργο, να πετύχουμε τους στόχους μας και να οδηγήσουμε τον Κολοσσό σε νέες επιτυχίες».