Δεν υπάρχει τίποτα δυσκολότερο από το να κυβερνήσεις τους Έλληνες. Και αυτό, γιατί, όλοι νομίζουν ότι είναι ικανοί για όλα - Κωνσταντίνος Καραμανλής

Ρώμη 2024- 200μ ανδρών: Στον ημιτελικό ο Γκαραγκάνης, 16ος ο Καριοφύλης

9 Ιουνίου, 2024

 Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης κατετάγη πέμπτος στην δεύτερη προκριματική σειρά με 20.91  και προκρίθηκε με την 10η επίδοση στον ημιτελικό των 200 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

 «Ένιωθα πως θα τρέξω γρήγορα σήμερα. Στο τέλος κάτι έχασα. Ήμουν μέσα στην κούρσα, για μία ακόμη φορά όμως στο τέλος το έχασα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στον ημιτελικό. Ο στόχος μου δεν είναι το ρεκόρ μου. Αυτό που θέλω είναι να χαρώ τη συμμετοχή μου και να τρέξω όμορφα για πρώτη φορά μετά τους διασυλλογικούς αγώνες», είπε ο Γκαραγκάνης.

 Στον προκριματικό των 200 μ. συμμετείχε και ο Γιάννης Καριοφύλλης, που ήταν 5ος (21.00) στην 1η προκριματική σειρά και συνολικά κατετάγη 16ος.. 
 «Δυστυχώς όλες τις ημέρες εδώ είχα μια έντονη ενόχληση στους δικέφαλους. Όλη η σεζόν ήταν η σημερινή κούρσα και δεν μπόρεσα να την ευχαριστήσω όπως θα ήθελα. Σίγουρα ο στόχος ήταν να πετύχω κάτι καλύτερο. Επόμενη κούρσα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα και ίσως κάποιοι αγώνες στο εξωτερικό», τόνισε μετά τον αγώνα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρώμη 2024- Τριπλούν ανδρών: Έμειναν εκτός τελικού Τσιάμης (15ος) και Πανταζής (27ος)

Ρώμη 2024- Ημιμαραθώνιος Α/Γ: 56ος ο Καραϊσκος (άνδρες) και 66η η Βλαχάκη (γυναίκες)