Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

Ρεμς- Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ (p)

 Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον προπονητή της Γουίλ Στιλ ανακοίνωσε σήμερα (2/5) η Ρεμς.
 Ο Στιλ έγινε ο νεότερος προπονητής στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης σε ηλικία 30 ετών όταν ανέλαβε τη Ρεμς την περασμένη σεζόν.
 Η Ρεμς, η οποία είχε ένα αήττητο σερί 19 αγώνων με τον Στιλ την περασμένη σεζόν, έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένης της ήττας της Κυριακής με 4-1 από την ουραγό Κλερμόν. Είναι 11η στη βαθμολογία και δεν έχει κερδίσει από τον Μάρτιο.

 «Είμαστε περήφανοι που μπορέσαμε να συνεισφέρουμε στην ανάδειξη ενός προπονητή που μπόρεσε να επιβάλει τις πεποιθήσεις του και το δικό του στυλ παιχνιδιού», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Ζαν-Πιερ Κελό.
 Ο Στιλ, ο οποίος γεννήθηκε στο Βέλγιο από Άγγλους γονείς, είπε ότι θα ήταν για πάντα ευγνώμων σε όλους στη Ρεμς. «Θα είμαι πάντα ο νούμερο ένα υποστηρικτής της», πρόσθεσε.

 Η Ρεμς, η οποία έχει 40 βαθμούς σε 31 αγώνες, επισκέπτεται τη -3η- Μπρεστ στις 10 Μαΐου.

 A. Bαζογιάννης