Στις ομαδικές προσπάθειες υπάρχει μια απερίσκεπτη τάση για συναίνεση και συλλογική παρανόηση σοβαρών θεμάτων, μέσα σε ένα κλίμα εύθυμης συντροφικότητας. Gustave Le Bon, 1841-1931, Γάλλος ανθρωπολόγος

Πρόταση μομφής εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Σούπερ Λίγκα

Πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, η οποία θα συζητηθεί στην προγραμματισμένη για αύριο (12/12) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Το συμβούλιο του συνεταιρισμού θα ξεκινήσει στις 15:00. Για να γίνει αποδεκτή η πρόταση μομφής απαιτείται η πλειοψηφία των μελών. Αν περάσει η πρόταση μομφής, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χάνει και τη θέση του αντιπροέδρου στην ΕΠΟ, την οποία κατέχει ο εκάστοτε πρόεδρος της Λίγκας.

Χωρίς φιλάθλους οι αγώνες της Super League για δύο μήνες

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων, θα διεξάγονται για τους επόμενους δύο μήνες, οι αγώνες της Super League. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που προέκυψαν μετά την -υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη- σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών του περασμένου Σαββάτου (9/12).