Το έμβλημα της Γαλλίας παλιά ήταν ο κόκορας. Σήμερα είναι ο κόκορας κρασάτος - Gilbert Cesbron

Προκλητική συμπεριφορά Κούγια καταγγέλλει η ΑΕΚ

1 Απριλίου, 2024

Σοβαρά παράπονα από τη συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια κατά τη διάρκεια του χθεσινού (31/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» καταγγέλλουν ότι ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών είχε προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο με ύβρεις και χυδαίες χειρονομίες, ενώ τονίζουν ότι η στάση του δεν είχε καμία σχέση με αυτή των υπολοίπων μελών της αποστολής του Ολυμπιακού.

Σε επίσημη τοποθέτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει ότι ο Αλέξης Κούγιας, με την εμφάνιση του στο μπαλκόνι της σουίτας της φιλοξενούμενης ομάδας, άρχισε να προκαλεί τους φιλάθλους. Υπήρξαν ύβρεις, χειρονομίες, αρχικά ειρωνικές και μετά χυδαίες.

«Είναι προς τιμήν των φιλάθλων μας, πως αγνόησαν αυτή την εξτρεμιστική συμπεριφορά που είναι πρωτοφανής στο γήπεδο μας» τονίζουν από την Ένωση και επίσης σημειώνουν ότι από πλευράς Ολυμπιακού υπήρξε πλήρης συνεργασία: «Δεν έχουμε κανένα παράπονο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως δεν έχει υπάρξει και τις προηγούμενες φορές που έχουμε φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Ουδέποτε έχουμε προκληθεί, ούτε εμείς φυσικά έχουμε προκαλέσει ποτέ στο Φάληρο και δείχνουμε αντίστοιχο πνεύμα συνεργασίας. Μέχρι που ήρθε χθες ο συγκεκριμένος παράγοντας για να δούμε αυτή την μεμονωμένη συμπεριφορά που δεν βλέπεις πλέον στην Ελλάδα ούτε σε γήπεδο τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο έτερος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Αγραφιώτης κάλεσε ο ίδιος τον συγκεκριμένο παράγοντα να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ