Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Ποτσετίνο: «Δεν έχω νιώσει ακόμη την αγάπη των οπαδών»

13 Φεβρουαρίου, 2024

    Η Τσέλσι νίκησε χθες με ανατροπή την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» με 3-1 και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονο του για τη στάση των οπαδών της ομάδας, μιλώντας μετά το ματς στο «Sky Sports»:

    «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω νιώσει αγάπη από τους οπαδούς. Καταλαβαίνω ότι στο παρελθόν κερδίζανε το Champions League, κέρδιζαν κύπελλα, την Premier League. Το καταλαβαίνω, είμαστε σε έναν τελικό αλλά δεν είμαστε σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα στην Premier League», ανέφερε ο προπονητής της Τσέλσι και συμπλήρωσε:

    «Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή νιώθω το σεβασμό από τους οπαδούς, τους βλέπω στο δρόμο και είναι όλοι ευγενικοί μαζί μου, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι νιώθω αγάπη. Ελπίζω κάποια στιγμή να το νιώσω, γιατί μόνο έτσι χτίζονται οι σωστές σχέσεις. Με αγάπη και εμπιστοσύνη.»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ