Μια αλήθεια που λες με κακή πρόθεση, επηρεάζει πιο πολύ απ΄ όλα τα ψέματα που μπορείς να επινοήσεις. William Blake, 1757-1827, Άγγλος ποιητής & ζωγράφος

Πασχαλινό bazaar από τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μετρό Συντάγματος

18 Απριλίου, 2024

Το πασχαλινό bazaar από τα Παιδικά Χωριά SOS πραγματοποιείται 18, 19 και 20 Απριλίου στο Μετρό Συντάγματος (09:00 – 21:00) και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν λαμπάδες και πασχαλινά διακοσμητικά του Οργανισμού, βοηθώντας με κάθε αγορά τα παιδιά και τις οικογένειες που υποστηρίζει σε όλη την Ελλάδα, με στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει με ασφάλεια, σεβασμό και αγάπη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Παιδικών Χωριών SOS, πρόκειται για δώρα και λαμπάδες που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και διακοσμητικά που θα αναδείξουν κάθε γωνιά του σπιτιού, του κήπου και της βεράντας και θα χαρίσουν μια πασχαλινή πινελιά χαράς σε όλους τους χώρους.

Όλη η πασχαλινή συλλογή είναι διαθέσιμη και στο e-shop των Παιδικών Χωριών SOS, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από μία ποικιλία πασχαλινών δώρων, λαμπάδων, αλλά και ηλεκτρονικών πασχαλινών καρτών για να ευχηθούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Με κάθε αγορά, μικρή ή μεγάλη, από το πασχαλινό bazaar ή από το e-shop του Οργανισμού, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στέλνουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης, στηρίζοντας το σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS.