Νικήτα Χρουστσόφ, 1894-1971, Σοβιετικός ηγέτης

Παρίσι 2024- Άνοιξε η πλατφόρμα απόκτησης και μεταπώλησης εισιτηρίων. Έχουν πουληθεί περισσότερα από 8,27 εκατομμύρια εισιτήρια

15 Μαΐου, 2024

 Άνοιξε σήμερα (15/5) το πρωί η πλατφόρμα «paris2024tickets» για την απόκτηση εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και τη μεταπώλησή τους, όπως έκανε γνωστό η οργανωτική επιτροπή των Αγώνων (Cojo).
 Από την εφαρμογή, όσοι αγόρασαν εισιτήρια στις διάφορες φάσεις πώλησης θα μπορούν να τα αποκτήσουν και, εάν χρειαστεί, να τα μεταφέρουν στον τελικό παραλήπτη.
 Από αυτή την πλατφόρμα θα είναι επίσης δυνατή η μεταπώληση εισιτηρίων στην τιμή αγοράς, με τέλη 5% για τον πωλητή και 10% για τον αγοραστή.

 Απομένουν ακόμη πολλές θέσεις για το Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου, αλλά συνολικά περισσότερα από 8,27 εκατομμύρια εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί από τα περίπου 10 εκατομμύρια που ήταν διαθέσιμα, ανέφερε η Cojo.
 Μια «έκρηξη» 250.000 εισιτηρίων  σημειώθηκε 100 ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης στις 17 Απριλίου. 

 Τα εισιτήρια θα έχουν έναν κωδικό QR που «δεν εμφανίζεται προς το παρόν, για να αποτρέψει τα πλαστά εισιτήρια», εξήγησε ο  Μισέλ Αλοίζιο, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Cojo, πριν από την κυκλοφορία της εφαρμογής στα εισιτήρια.
 «Προτρέπουμε θερμά όσους αγόρασαν εισιτήρια να τα μεταφέρουν το συντομότερο δυνατό, ώστε οι δικαιούχοι να έχουν όλες τις πληροφορίες για τη συνεδρία τους», προσθέτει η Cojo.

 Οι θέσεις για τις τελετές, συμπεριλαμβανομένων των 100.000 θέσεων επί πληρωμή στις κάτω αποβάθρες του Σηκουάνα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στις 26 Ιουλίου, θα είναι προσβάσιμες, μεταβιβάσιμες και επαναπωλούμενες από τα μέσα Ιουνίου, όπως διευκρινίζεται σχετικά.

A. Bαζογιάννης