Πολύ απασχολημένος με το να ξαναφτιάχνει τον κόσμο, ο άνθρωπος ξέχασε να ξαναφτιάξει τον εαυτό του. - Αντρέι Πλατόνοφ

Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας

Στο «τιμόνι» της Νεπτούνας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Γιώργος Βόβορας. 

Η Λιθουανική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό, μετά την εφετινή επιτυχημένη πορεία που είχε στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του. 

Ο 47χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα από την Κλαϊπέντα τον Ιανουάριο, όταν είχε ρεκόρ 6-12 στο λιθουανικό πρωτάθλημα και το διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο της την ανέβασε στην έκτη θέση, με ρεκόρ 14-15, μετρώντας 8 νίκες και μόλις 3 ήττες. 

«Ο Γιώργος απέδειξε το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του δουλεύοντας με μια ομάδα που δεν επέλεξε ο ίδιος και κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό τόσο από τη διοίκηση του συλλόγου, από τους βετεράνους της ομάδας, από τους νέους και από τη λιθουανική Basket League», είπε αρχικά ο διευθυντής της ομάδας, Μαρτίνας Μαζέικα, μετά από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βόβορα και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνει τέλεια και εντοπίζει γρήγορα τα λάθη των παικτών, βρίσκει λύση σε δύσκολες καταστάσεις. Ο Έλληνας με μεγάλη προθυμία συμβάλλει στην εκπαίδευση των παικτών και συμμετέχει σε όλα τα προπονητικά τμήματα του συστήματος πυραμίδας της Νεπτούνας. Ο προπονητής είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιο του».