Οι άνθρωποι γενικά αναγνωρίζουν ένα γεγονός σαν αλήθεια μόνο όταν το γεγονός συμφωνεί με αυτά που ήδη πιστεύουν - Andy Rooney

Παπασταθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός είναι στην τέλεια στιγμή, ένα ματς που όλοι περιμένουμε, ειδικά εγώ ως φίλαθλος του Ολυμπιακού»

29 Μαΐου, 2024

 Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε πρόσφατα την καριέρα του αγωνιζόμενος  στη Μπέτις, έχοντας φορέσει στο παρελθόν-μεταξύ άλλων- τις φανέλες της Μίλαν και της Τζένοα στη Serie A αλλά και αυτή του Ολυμπιακού, μίλησε στο Sky Sport για τον αποψινό (29/5) τελικό του Conference League: 
 
 «Ένα ματς που όλοι περιμένουμε, ειδικά εγώ ως φίλαθλος του Ολυμπιακού. Θα είναι περίεργο να δούμε τον Ολυμπιακό να παίζει στο γήπεδο της ΑΕΚ δεδομένης της αντιπαλότητας, αλλά θα είναι ένα πραγματικό ματς. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα επηρεαστεί από το πλαίσιο, η εστίαση θα είναι μόνο να είσαι στο γήπεδο, θα είναι πάρτι», τόνισε και συνέχισε:

 «Ο Ολυμπιακός είναι καλά τώρα, είναι μια στιγμή που παίζει καλά με τεχνικά δυνατούς παίκτες. Στην επίθεση με τον Ποντένσε και τον Ελ Κααμπί τα πάει καλά, είναι σημαντικοί παίκτες. Με αυτόν τον προπονητή έχει βρει σταθερότητα. Ξέρουμε ότι η Φιορεντίνα είναι μεγάλη ομάδα , για μένα θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε μια τέλεια στιγμή για να παίξει αυτόν τον τελικό.  Ο Ολυμπιακός δεν είναι αδύναμος στην άμυνα. Έχει πολύ ταλέντο μπροστά, όταν έχεις παίκτες που σκέφτονται πολύ την επιθετική φάση ίσως να κρύβονται περισσότερα προβλήματα πίσω τους, αλλά από την αλλαγή προπονητή εκεί. ήταν επίσης περισσότερη σταθερότητα, όλοι τρέχουν πολύ στο γήπεδο».
 

 Α. Βαζογιάννης