Παρά τις προειδοποιήσεις, τίποτα το ουσιαστικό δεν γίνεται, μέχρι η υπάρχουσα κατάσταση να γίνει πιο οδυνηρή από την επιβεβλημένη αλλαγή. Laurence J Peter, 1919-1990, Καναδός συγγραφέας & εκπαιδευτικός

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Κουλιεράκη στις προπονήσεις

30 Δεκεμβρίου, 2023

Δύο μέρες πριν το 2023 αποτελέσει παρελθόν, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, που φέρνει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα (Τετάρτη 3/1, 20:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.  
Το Σάββατο (30/12) ήταν ημέρα φυσικής κατάστασης στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με διάφορες ασκήσεις, με και χωρίς μπάλα, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ στο υπόλοιπο οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε ασκήσεις τακτικής με τον προπονητή, το άλλο έπαιζε παιχνίδια 4 VS 4 σε μικρό χώρο και υψηλή ένταση. 
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αφού άκουσαν και τις ευχές των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία προπόνηση του χρόνου για την Κυριακή (31/12) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία. 

Κ Βρουλής