Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να ασχολείσαι με τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να επικρίνεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά. - Morihei Ueshiba, 1883-1969, Ιάπωνας ιδρυτής του Aikido

Πανταζόπουλος: «Ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας σπουδαίος κύκλος»

11 Ιουνίου, 2024

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος είχε φορέσει και ως παίκτης τη φανέλα του Περιστερίου, αποχαιρέτισε σήμερα (11/6) τους «κυανοκίτρινους», στους οποίους διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στον τελευταίο ρόλο του στην ομάδα ανάμεσα σε άλλους. «10 υπέροχα χρόνια από την Β’ Εθνική στο Final4 του BCL! Ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας σπουδαίος κύκλος! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε, παλέψαμε, χαρήκαμε και λυπηθήκαμε μαζί,» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook o Γιώργος Πανταζόπουλος. Το τέλος της συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ισπανό προπονητή Κούρο Σεγκούρα φέρνει αλλαγές στην «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Πανταζόπουλος έγραψε:

«10 υπέροχα χρόνια από την Β’ Εθνική στο Final4 του BCL! Ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας σπουδαίος κύκλος! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε, παλέψαμε, χαρήκαμε και λυπηθήκαμε μαζί.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω αρχικά στον Φίλιππο Κότση που πριν 10 χρόνια με εμπιστεύτηκε για να υλοποιήσω, από μία τόσο κομβική θέση, το όραμά του, που σύντομα έγινε όραμά μας.

Και έπειτα, στον Ανδρέα Πολέμη που ήταν συνοδοιπόρος σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μας με επιτυχίες! Το Περιστέρι θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!».