Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους και τους ντροπαλούς. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος.

Πανέτοιμος για να παίξει ο Λιούμπιτσιτς

1 Φεβρουαρίου, 2024

Υποψηφιότητα να αγωνιστεί, ακόμα και στο προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, θέτει ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Ο Αυστριακός μέσος που αποκτήθηκε χθες (31/1) προπονήθηκε σήμερα κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ και έδειξε ότι είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. 

Έτσι, είναι πλέον στην ευχέρεια του Ματίας Αλμέιδα αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (4/2, 17:30), εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena.

Ένα ματς από το οποίο θα απουσιάσει ο τραυματίας Σιμάνσκι και βέβαια ο Πιζάρο που βρίσκεται στο Μεξικό λόγω του γνωστού οικογενειακού θέματος που αντιμετωπίζει.  

***Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι είναι προετοιμασμένη να εφαρμόσει όλα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την πρόληψη της οπαδικής βίας. Σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΠΑΕ, οι πρωταθλητές ίσως να είναι και στο υψηλότερο επίπεδο ανταπόκρισης, σε αυτά που έχουν ζητηθεί από τις ομάδες της Super League. 

Πέρα από μία-δύο μικροδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν σε τοποθετήσεις καμερών, γιατί οι κάμερες υπάρχουν όλες στο γήπεδό της Ένωσης στη Νέας Φιλαδέλφεια, σε όλα τα υπόλοιπα οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν. Γενικά, στην ΑΕΚ τονίζουν ότι είναι αρωγός σε οποιοδήποτε μέτρο θέλει να πάρει η Κυβέρνηση ενάντια στη βία.