Πρόσεξε αυτό για το οποίο οι άνθρωποι είναι κυνικοί και συχνά θα ανακαλύψεις αυτό που τους λείπει. George S. Patton, 1885-1945, Αμερικανός στρατηγός, Επικεφαλής Σώματος Στρατού, στην Ευρώπη στον Β’ Παγκόσμιο.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα τα κρίνει όλα»

3 Απριλίου, 2024

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός (και) στο σημερινό (Τετάρτη 3/4, 19:30) παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στην Τούμπα, έπειτα από την τιμωρία κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα των Play Off για τα όσα είχαν συμβεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κι οι διοικούντες την ΠΑΕ καλούν άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αναλυτικά:

«Με την επιστροφή στο σπίτι μας, έχουμε όλοι ιερή υποχρέωση να το διατηρήσουμε ανοιχτό, οχυρό στα όνειρά μας και φόβητρο για τους αντιπάλους μας.

Η Τούμπα είναι το μόνο γήπεδο που έχει τιμωρηθεί με βάση το νέο νόμο για μια κροτίδα, και κανείς δεν θα διστάσει να το ξανακάνει όσο η ομάδα πλησιάζει με ορμή στην κορυφή. Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι με την ΑΕΚ και γίνεται σε όλους κατανοητό πως σήμερα δεν πρέπει να ξεφύγει το παραμικρό από την προσοχή μας. Δεν πετάμε πυρσούς, κροτίδες, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα. Δεν πετάμε οποιοδήποτε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Αρκεί το λάθος ενός για να έρθει μια τιμωρία, όπως είδαμε και στο πρόσφατο παρελθόν.

Κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τον ίδιο του τον κόσμο. Και κανείς δεν μπορεί να σπρώξει την ομάδα περισσότερο από 30.000 ενωμένα λαρύγγια! Σας έχουμε ανάγκη ως το τέλος!».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ