Μπορεί κανείς να φυλακιστεί σ΄ ένα δωμάτιο με ξεκλείδωτη πόρτα, αν τυχόν η πόρτα ανοίγει προς τα μέσα και δεν του περάσει απ΄ το να τραβήξει αντί να σπρώξει. Ludwig Wittgenstein, 1889-1951, Αυστριακός φιλόσοφος

ΠΑΕ ΑΕΚ προς φιλάθλους: «Αποφύγετε την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής για τον αγώνα με την Κηφισιά»

3 Νοεμβρίου, 2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε σήμερα (3/11) ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας ότι υπάρχει απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων για την αυριανή (4/11, 20:00) αναμέτρηση με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής, καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους οπαδούς.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Φίλοι της ομάδας μας

Σας γνωστοποιούμε πως σε σχέση με την αυριανή (4/11) αναμέτρηση της ομάδας μας με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής, υπάρχει πλέον από την Πέμπτη (2/11) απόφαση του αρμόδιου υπουργού, για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων. Όπως επίσης κι απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους. 

Ως εκ τούτου, όπως συνέβη και με αφορμή την αντίστοιχη εισήγηση της αστυνομίας που είχε προηγηθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρακαλέσουμε να αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως πριν από την συγκεκριμένη εισήγηση και την τελική υπουργική απόφαση, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε αιτηθεί τη διάθεση εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών της. Ωστόσο, είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις προϋποθέσεις που επιβάλλει η συγκεκριμένη απόφαση».