Ο κόσμος και το σύμπαν είναι ένα εξαιρετικά όμορφο μέρος και όσο περισσότερο κατανοούμε για αυτό, τόσο πιο όμορφο γίνεται - Ρίτσαρντ Ντόκινς

Ουαλία: Συμφωνία της ομοσπονδίας με τον Μπέλαμι

9 Ιουλίου, 2024

    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας ανακοίνωσε την απόλυση του Ρομπ Πέιτζ από τον πάγκο της εθνικής ομάδας, μετά την ισοπαλία 0-0 με την αδύναμη ομάδα του Γιβραλτάρ, σε φιλικό ματς και ψάχνει για νέο κόουτς. 
    Ο Πέιτζ ήταν στον πάγκο της Ουαλίας από το Νοέμβριο του 2020, παίρνοντας τη θέση του Ράιαν Γκιγκς, και τώρα σύμφωνα με το «BBC» έχει συμφωνήσει με τον  Γκρεγκ Μπέλαμι, καθώς απορρίφθηκε τελικά η λύση του Τιερί Ανρί.
    Ο 49χρονος κόουτς είχε οδηγήσει την Ουαλία στα τελικά του Euro 2020 και κατάφερε να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο, αλλά η ισοπαλία στο Γιβραλτάρ ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να «συγχωρήσει» η διοίκηση της ομοσπονδίας
    Τώρα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι Ουαλοί στράφηκαν στον Μπέλαμι, ο οποίος ήταν βοηθός του Βενσάν Κομπανί στην τεχνική ηγεσία της Μπέρνλι. Ο 44χρονος κόουτς έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και σήμερα ή αύριο αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η πρόσληψη του.