Οι υποσχέσεις δεν δεσμεύουν παρά μόνο εκείνους που τις δέχονται - Φρανσουά Μιττεράν

Οι σειρές «Station 19» και «Grey’s Anatomy» επιστρέφουν τον Ιούνιο με νέα επεισόδια στο FX Life

28 Μαΐου, 2024

Οι αγαπημένες σειρές, «Station 19» και «Grey’s Anatomy», επιστρέφουν τον Ιούνιο με νέα επεισόδια, αποκλειστικά στο FX Life.

Τα νέα επεισόδια του 7ου και τελευταίου κύκλου του «Station 19», ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 21.00 και κάθε Δευτέρα στις 21.00, ενώ το «Grey’s Anatomy» επιστρέφει την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 21.00 και κάθε Τρίτη στις 21.00, με τα νέα επεισόδια του 20ου κύκλου.

Το FX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

Η σειρά «Station 19», που βρίσκεται πλέον στον 7ο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων, ακολουθεί μια ομάδα ηρωικών πυροσβεστών του Σιάτλ, καθώς ρισκάρουν τις ζωές και τις καρδιές τους. Από τους εκτελεστικούς παραγωγούς του «Grey’s Anatomy», το «Station 19» μας μεταφέρει στον σκληρό, κλειστό και μερικές φορές σπαρακτικό κόσμο των πιο γενναίων διασωστών της πόλης. Δείτε τα νέα επεισόδια του 7ου και τελευταίου κύκλου του «Station 19», από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 21.00 και κάθε Δευτέρα στις 21.00.

Η σειρά «Grey’s Anatomy» θεωρείται ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της εποχής μας. Αυτή η υψηλής έντασης ιατρική δραματική σειρά, που διανύει πλέον τον 20ο κύκλο επεισοδίων, ακολουθεί μια ομάδα γιατρών στο νοσοκομείο Grey Sloan Memorial, καθώς έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με αποφάσεις ζωής και θανάτου. Αναζητούν μεταξύ τους παρηγοριά και μερικές φορές κάτι περισσότερο από μια φιλία. Μαζί ανακαλύπτουν πως ούτε στην ιατρική ούτε στις σχέσεις δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο. Δείτε τα νέα επεισόδια του «Grey’s Anatomy» από την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 21.00 και κάθε Τρίτη στις 21.00

«STATION 19»: ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ FX LIFE

«GREY’S ANATOMY»: ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ FX LIFE

Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Photos  © ABC Studios