Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα φιλοξενήσουν το All-Star Game του 2025

7 Νοεμβρίου, 2023

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα φιλοξενήσουν το All-Star Game του 2025, στο Chase Center, όπως ανακοίνωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ. Αυτή, θα είναι η τρίτη φορά που οι Ουόριορς φιλοξενούν ένα All-Star Weekend, μετά το 1967 και το 2000.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2025. Ορισμένες θα πραγματοποιηθούν στο πρώην γήπεδο της ομάδας στο Όκλαντ συμπεριλαμβανομένων του All-Star Celebrity Game, των προπονήσεων All-Star, του NBA HBCU Classic και του G League Next Up Game.

Στο Chase Center θα διεξαχθεί το Rising Stars Game την Παρασκευή, η All-Star Saturday Night lineup συμπεριλαμβανομένου του διαγωνισμού τριπόντων και του διαγωνισμού καρφωμάτων, και βέβαια του All-Star Game την Κυριακή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ