Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του ανθρώπου θα έπρεπε να αποτελεί υποσημείωση στη διακήρυξη των καθηκόντων του. Oscar Louis Forel, 1891-1982, Ελβετός ψυχίατρος

Οι Φαρέλ Γουίλιαμς και Τσαντ Χιούγκο σε νομική διαμάχη για το ντουέτο The Neptunes

2 Απριλίου, 2024

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς και ο Τσαντ Χιούγκο δημιούργησαν το πρότζεκτ σύνθεσης και παραγωγής, το ντουέτο The Neptunes, το 1992. Αρχικά, οι δύο παιδικοί φίλοι εργάζονταν από τη γενέτειρά τους, τη Βιρτζίνια Μπιτς, όπου πρωτοσυναντήθηκαν σε καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο Γουίλιαμς και ο Χιούγκο ήταν συμπαραγωγοί των πρώτων τους επιτυχιών. Τα επόμενα χρόνια, συνέχισαν να κάνουν παραγωγή για τους Beyoncé, Jay-Z, Kelis, Britney Spears, Justin Timberlake και άλλους.

Χθες δικηγόροι του Χιούγκο κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Γουίλιαμς υποστηρίζοντας ότι ο σταρ προσπαθεί να κατοχυρώσει καταχρηστικά το όνομα του ντουέτου The Neptunes, σύμφωνα με το Billboard. Εάν εγκριθεί η κατοχύρωση ο Γουίλιαμς θα έχει τον αποκλειστικό έλεγχο του ονόματος, αποκλείοντας τον Χιούγκο και παραβιάζοντας την υποτιθέμενη συμφωνία τους να χωρίσουν τα πάντα ισότιμα, υποστηρίζουν.