Η εξουσία έχει την τάση να απομονώνει αυτούς που έχουν πάρα πολύ από αυτήν. Στο τέλος χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και πέφτουν. Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Οι Black Keys εξηγούν τους λόγους ακύρωσης της περιοδείας στη Β. Αμερική

27 Μαΐου, 2024

Οι Black Keys έσπασαν τη σιωπή τους αφού ακύρωσαν ολόκληρη την επερχόμενη περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, εξηγώντας στους θαυμαστές ότι θα προτείνουν μια πιο «συναρπαστική, οικεία εμπειρία» από τις εμφανίσεις σε στάδια που είχαν προγραμματιστεί.

Οι θαυμαστές του αμερικανικού ροκ ντουέτο από το Οχάιο απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι η σειρά συναυλιών που είχε ανακοινωθεί για τον Σεπτέμβριο ακυρώθηκε. Πολλοί έσπευσαν με αναρτήσεις στο Twitter/X να υποθέσουν ότι η ακύρωση οφείλεται στον μη ικανοποιητικό ρυθμό πωλήσεων εισιτηρίων.

Με ανακοίνωσή τους οι Νταν Άουερμπακ και Πάτρικ Κάρινι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους ότι η περιοδεία «International Players» – για την προώθηση του 12ου άλμπουμ «Ohio Players» – ακυρώθηκε και σχεδιάστηκε εκ νέου σε μικρότερους συναυλιακούς χώρους.