Σε καιρούς με γρήγορες αλλαγές, η εμπειρία μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός. ~Jean Paul Getty | (Αμερικανός μεγιστάνας ) | 1892-1976

Ο Τζίμι Κίμελ για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 7χρονος γιος του

28 Μαΐου, 2024

O δημοφιλής κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο γιος του υποβλήθηκε σε τρίτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ο Μπίλι, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 21 Απριλίου του 2017, γεννήθηκε με μια σπάνια καρδιακή πάθηση και υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αμέσως μετά τη γέννησή του. Λίγους μήνες μετά, όταν ήταν 7 μηνών, υποβλήθηκε σε μία δεύτερη επέμβαση.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, το αγόρι μας ο Μπίλι έκανε την τρίτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς» έγραψε ο Κίμελ στην ανάρτησή του στο Instagram και τη συνόδευσε με ένα χαμογελαστό στιγμιότυπο του γιου του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Πήγαμε για αυτή την επέμβαση με πολλή αισιοδοξία και με εξίσου μεγάλο φόβο και βγήκαμε με μια νέα βαλβίδα μέσα σε ένα ευτυχισμένο, υγιές παιδί».

Ο διάσημος παρουσιαστής εξήρε για μία ακόμη φορά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων στο Λος ‘Αντζελες.