Η ζωτικότητα δεν φαίνεται μόνο στη δυνατότητα να επιμένεις, αλλά και στη δυνατότητα να μπορείς να ξεκινάς πάλι από την αρχή. Francis Scott Fitzgerald, 1896-1940, Αμερικανός συγγραφέας

Ο Πανιώνιος αποχαιρέτησε τον Ίαν Βουγιουκα

6 Ιουνίου, 2024

Ο Ιαν Βουγιούκας αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Πανιώνιο για να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Basket League, στόχος που επετεύχθη για τους «κυανέρυθρους» και πλέον ο βετεράνος 39χρονος σέντερ… μπορεί να ξεκουραστεί. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ευχαρίστησε σήμερα (6/6) τον Ίαν Βουγιούκα για την προσφορά του στην ομάδα. «Είχαμε τη χαρά και την ευτυχία να γνωρίσουμε έναν πολύ μεγάλο παίκτη, γεννημένο πρωταθλητή και με τεράστια προσωπικότητα,» αναφέρει ο Ιστορικός στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανιωνίου για τον Ιαν Βουγιούκα αναφέρει:

«Στον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του Ιστορικού, ο Ίαν Βουγιούκας, κατάφερε να «κερδίσει» τους πάντες με τη συμπεριφορά του.

Ο Ίαν Βουγιούκας είχε αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του, αλλά όπως πολλάκις παραδέχθηκε, επέστρεψε μόνο και μόνο για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, επειδή το project της ομάδας του κέντρισε το ενδιαφέρον και παρά τις προτάσεις που είχε, η επιλογή του ήταν να ντυθεί στα «κυανέρυθρα».

Στη σεζόν της κοινής μας συμπόρευσης όπου επιτεύχθηκε η επιστροφή της Ομάδας στην Basket League και η back to back κατάκτηση του UNICEF TROPHY, είχαμε τη χαρά και την ευτυχία να γνωρίσουμε έναν πολύ μεγάλο παίκτη, γεννημένο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και με τεράστια προσωπικότητα.

Ίαν, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την τεράστια προσφορά σου σε όλους τους τομείς και είμαστε χαρούμενοι διότι αποκτήσαμε έναν ΦΙΛΟ που θα βρίσκεται πάντοτε στην καρδιά μας.

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαι πάντοτε επιτυχημένος στις δραστηριότητές σου».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ