Συνήθως, τα φοβερά πράγματα που γίνονται με το πρόσχημα ότι τα απαιτεί η πρόοδος, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου πρόοδος, αλλά απλώς φοβερά πράγματα. Russell Baker, 1925- , Αμερικανός δημοσιογράφος

Ο Όζι Όσμπορν λέει ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά σε σκηνή

28 Νοεμβρίου, 2023

Ο Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne) αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά ζωντανά μετά από μια μακρά σειρά προβλημάτων υγείας και χειρουργικών επεμβάσεων. 
Τον Σεπτέμβριο, ο πρώην frontman των Black Sabbath υποβλήθηκε, όπως είπε, στην «τελευταία χειρουργική επέμβαση», μετά από πτώση που είχε το 2019, κατά την οποία απομάκρυνε μεταλλικές ράβδους που είχαν τοποθετηθεί στο σώμα του μετά από ατύχημα με ποδήλατο που είχε το 2003.
Τώρα, ο εμβληματικός metal τραγουδιστής αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Rolling Stone UK ότι αν και ελπίζει να επιστρέψει ξανά στη σκηνή μια μέρα, ίσως χρειαστεί να «αποδεχτεί το γεγονός» ότι μπορεί να μην έχει ποτέ την ευκαιρία να το κάνει.
«Δεν πρόκειται να ανέβω στη σκηνή και να κάνω μισές δουλειές, ψάχνοντας για συμπάθεια. Ποιο είναι το νόημα σε αυτό; Δεν θα πάω εκεί πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Είδα τον Φιλ Κόλινς να παίζει πρόσφατα και έχει σχεδόν τα ίδια προβλήματα με εμένα. Ανεβαίνει στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι! Αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό».
Ο «Πρίγκιπας του Σκότους» συνέχισε λέγοντας ότι μια από τις μεγαλύτερες στεναχώριες του είναι ότι δεν είχε ποτέ «την ευκαιρία να πω αντίο ή να ευχαριστήσω» στους θαυμαστές.