Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου. H.P. Lovecraft, 1890-1937, Αμερικανός συγγραφέας ιστορικών

Ο Ντέιβιντ Νίκολς διευκρινίζει ότι οι τοποθεσίες στο νέο του βιβλίο είναι φανταστικές

27 Μαΐου, 2024

Ο Ντέιβιντ Νίκολς προειδοποίησε τους θαυμαστές του να μην επιχειρήσουν να επισκεφτούν τις τοποθεσίες από το νέο του μυθιστόρημα.

Όσοι ενθουσιάστηκαν με την επιτυχημένη μεταφορά στο Netflix του μυθιστορήματος του Νίκολς «One Day» μπόρεσαν να επισκεφτούν τοποθεσίες, όπως η πιτσαρία Bella Roma στο Λέβισαμ ή το αθλητικό κέντρο Charlton Lido στο Λονδίνο.

Ωστόσο ο συγγραφέας εξήγησε ότι οι τοποθεσίες στο μυθιστόρημά του «You Are Here» είναι πραγματικά όλες επινοημένες.

Το μυθιστόρημα, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και ακολουθεί ένα ζευγάρι μέσης ηλικίας καθώς κάνει πεζοπορία στο εθνικό πάρκο Λέικ Ντίστρικτ περιέχει προειδοποίηση του συγγραφέα, ο οποίος εξηγεί ότι ενώ «προσπάθησε να περιγράψει το τοπίο όσο το δυνατόν ακριβέστερα, οι παμπ, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι εντελώς φανταστικά».

Ο Ντέιβιντ Νίκολς, ο οποίος ήταν ομιλητής στο Φεστιβάλ Hay στο Πόουις είπε ότι την πρώτη νύχτα του ταξιδιού τους οι χαρακτήρες του μένουν σε μια παμπ στις όχθες μιας λίμνης και ότι «αυτή η παμπ δεν υπάρχει», σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian.