Ο κόσμος μπορεί να είναι όσο θέλει σκοτεινός, όμως αρκεί να παρεμβάλουμε ένα κομμάτι ελληνικής ζωής, για να φωτιστεί αμέσως άπλετα. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Ο’ Νιλ: «Είμαι θαυμαστής του Χι-Τσαν»

1 Δεκεμβρίου, 2023

Η Γουλβς είναι σίγουρη πως θα επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Χι-Τσαν Χβανγκ, που λήγει τον Ιούνιο του 2026, για έναν ακόμη χρόνο, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Ισπανίας και της Ιταλίας. Ο 27χρονος Νοτιοκορεάτης διεθνής επιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, με επτά γκολ, και ο τεχνικός της ομάδας, Γκάρι Ο’ Νιλ, εισηγήθηκε στη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του. 
Η Γουλβς τού προσφέρει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας τα τέσσερα εκατ. ευρώ, και ελπίζει πως έως το τέλος του μήνα θα έχουν υπογραφεί τα νέα συμβόλαια. Ο Χβανγκ εντάχθηκε στο δυναμικό των «λύκων» το καλοκαίρι του 2021 από τη Λειψία, αντί 17 εκατ. ευρώ. «Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ομάδα εντυπωσιάστηκε από τον επαγγελματισμό του. Είμαι θαυμαστής του και ελπίζω να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα», τόνισε σχετικά ο κόουτς των «λύκων».