Η συνηθισμένη μοίρα των καινούργιων αληθειών είναι να αρχίζουν σαν αιρέσεις και να καταλήγουν σαν προκαταλήψεις. Thomas Huxley, 1825-1895, Βρετανός βιολόγος

Ο Νεϊμάρ αναρρώνει καλά

14 Νοεμβρίου, 2023

Ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ, διαβεβαίωσε ότι ο Νεϊμάρ «αναρρώνει καλά», μετά τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο. Ο 31χρονος επιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο διεθνές διάλειμμα του περασμένου μήνα, κατά τη διάρκεια της ήττας της Βραζιλίας με 2-0 από την Ουρουγουάη.

Η ομάδα του Νεϊμάρ, η Αλ Χιλάλ, επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του άσου της λίγο μετά τον αγώνα, κι ενώ ο «Νέι» μόλις είχε επιστρέψει στη δράση μετά από τέσσερις μήνες εκτός, με πρόβλημα στον αστράγαλο.

«Ο Νεϊμάρ αναρρώνει πολύ καλά», είπε ο Λάσμαρ. «Την Κυριακή ήμουν με τον παίκτη για μια νέα μετεγχειρητική αξιολόγηση. Αναρρώνει πολύ καλά, αν και ακόμα στα αρχικά στάδια. Είναι ένας πολύπλοκος τραυματισμός, έχει σχίσει έναν σύνδεσμο», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Λόγω των σχετικών τραυματισμών, πρόκειται να υποβληθεί σε μια μακρά διαδικασία αποκατάστασης. Αλλά ανταποκρίνεται πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ