Θα έρθει η εποχή που οι άνθρωποι, όπως και εγώ, θα βλέπουν τη δολοφονία των ζώων, όπως τώρα βλέπουν τη δολοφονία των ανθρώπων! Leonardo da Vinci, 1452-1519, Ιταλός σοφός

Ο Μπενζεμά θα κάνει θεραπεία στην Μαδρίτη

    Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και με την σύμφωνη γνώμη των διοικούντων την Αλ Ιτιχάντ, θ’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

    Ο Γάλλος κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα και για μία εβδομάδα, θα τεθεί υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου των Μαδριλένων.

    ο Μπενζεμά θέλει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο συγκεκριμένος τραυματισμός, τού έχει στερήσει την συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας (σ.σ. αποκλεισμός από την Αλ Χιλάλ), ενώ η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εξασφαλίσει θέση στο Ασιατικό Champions League της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του έμπειρου επιθετικού, καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στην βαθμολογία και βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από την τρίτη προνομιούχο θέση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ