Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή. Andre Gide, 1869-1951, Γάλλος συγγραφέας

Ο Κρις Πρατ με την Κάθριν Σβαρτζενέγκερ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Garfield Movie»

20 Μαΐου, 2024

Ο διάσημος ηθοποιός Κρις Πρατ (Chris Pratt) βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Garfield Movie» στο TCL Chinese Theatre του Λος ‘Αντζελες, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κάθριν Σβαρτζενέγκερ (Katherine Schwarzenegger). Ντυμένος με ένα καφέ καρό κοστούμι αποκάλυψε στο People, ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την σύζυγό του στην οθόνη.

«Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχη. Γιατί είναι πραγματικά μια πολύ καλή ηθοποιός» είπε ο Πρατ, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στην ολοκαίνουργια ταινία του franchise με τον εμβληματικό γάτο που λατρεύει τα λαζάνια.

«Όταν κάνει μιμήσεις της λέω ότι είναι πολύ καλή. Όμως εκείνη μου απαντά: ‘Με τίποτα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Θα γελούσα πάρα πολύ’», προσθέτει ο σταρ και επιβεβαιώνει ότι όταν αρχίζει να γελάει δεν σταματά. «Οπότε, μάλλον θα γελούσε κατά τη διάρκεια της λήψης και θα την χάλαγε» είπε.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 και έχει δύο κόρες ενώ ο Πρατ μοιράζεται τον γιο του, Τζακ, με την πρώην σύζυγό του ‘Ανα Φάρις (Anna Faris).