Το πιο θλιβερό στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι η επιστήμη συγκεντρώνει γνώση πολύ πιο γρήγορα από ό,τι η κοινωνία αποκτά σοφία - Ισαάκ Ασίμοφ (1920-1992, Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας)

Ο Κόντε υπέγραψε στην Νάπολι

3 Ιουνίου, 2024

Η διοίκηση της Νάπολι ολοκλήρωσε τις επαφές με τον Αντόνιο Κόντε για να συνεργαστούν από τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky» της Ιταλίας ο ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε δώσει από τις αρχές του περασμένου μήνα τα χέρια με τον 54χρονο κόουτς, που είναι χωρίς ομάδα τους τελευταίους 18 μήνες, μετά την απόλυση του την περασμένη σεζόν από την Τότεναμ. 

Ο Κόντε συναντήθηκε χθες με τον αθλητικό διευθυντή της Νάπολι, Τζιοβάνι Μάνα, για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια ο διάσημος κόουτς υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας για ν’ αναλάβει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των «παρτενοπέι», με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν τα οκτώ εκατ. ευρώ. Σήμερα ή αύριο αναμένεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Κόντε.
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ