Ο όχλος είναι κάπως σαν τη Σφίγγα του αρχαίου μύθου. Είναι ανάγκη να φτάσουμε σε μια λύση που να δέχεται η ψυχολογία του αλλιώς θα πρέπει να αφεθούμε να μας κατασπαράξει. Gustave Le Bon, 1841-1931, Γάλλος ανθρωπολόγος

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς πρωταγωνιστεί στην Εβδομάδα Ανδρικής Ένδυσης στο Παρίσι

15 Ιανουαρίου, 2024

Η σεζόν της μόδας αρχίζει την Τρίτη με την Εβδομάδα Ανδρικής Ένδυσης στο Παρίσι και τον Φαρέλ Γουίλιαμς που από μουσικός έγινε σχεδιαστής, να είναι ο πρωταγωνιστής στη βιομηχανία, στην οποία κυριαρχούν ολοένα και περισσότερο οι διασημότητες.

Η μεγάλη γιορτή της μόδας από τις 16 έως τις 21 Ιανουαρίου υπόσχεται να είναι ένα συνδυασμός δημιουργικότητας, στυλ και σύγχρονων τάσεων.

Ο Louis Vuitton με έσοδα 20 δισεκατομμυρίων ευρώ πέρυσι υποδέχθηκε τον Pharrell ως τον νέο δημιουργικό διευθυντή του.

Ο σταρ της hip-hop διοργανώνει την δεύτερη επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, μετά το ντεμπούτο του το περασμένο καλοκαίρι, όταν κατέλαβε ολόκληρη τη Νέα Γέφυρα, την έβαψε χρυσή και υποδέχθηκε πρωτοκλασάτους καλεσμένους.

Αυτή τη φορά, το σόου του θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Jardin d’Acclimatation στο δυτικό Παρίσι, πιθανότατα παρουσία του νέου πρεσβευτή του brand, του μπασκετμπολίστα ΛεΜπρον Τζέιμς.

Στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι επιστρέφουν οι Balmain και Valentino μετά από αρκετά χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας.