Μπορεί να έχουμε υψηλές ιδέες για τη φύση των εθνών, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έθνη λίγο απέχουν από το να είναι συμμορίες ληστών. Κικέρων, 106-43 π.Χ., Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

Ο Ερρίκος Μοάτσος νέος διευθύνων σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστικής

Μετά από τέσσερα χρόνια στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ERGO Ασφαλιστικής, ο Νίκος Αντιμησάρης ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία στο τέλος Μαΐου 2024 για προσωπικούς λόγους. Διάδοχός του, διορίζεται ο Ερρίκος Μοάτσος, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιουνίου 2024.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο Όλιβερ Γουίλμς, COO της ERGO International AG. δήλωσε: «τα τελευταία χρόνια, o κ. Αντιμησάρης είναι υπεύθυνος για τη θετική πορεία των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω εκ μέρους ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου ERGO και όλων των εργαζομένων μας. Ιδιαίτερα το 2023, όταν η Ελλάδα και η ασφαλιστική αγορά υπέφερε από μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές των τελευταίων δεκαετιών, οδήγησε την εταιρεία με ασφάλεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Νίκος Αντιμησάρης επέλεξε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με την ERGO για προσωπικούς λόγους, μια απόφαση για την οποία λυπάμαι βαθύτατα και του εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Με τον Ερρίκο Μοάτσο, εξασφαλίσαμε για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ένα πολύ έμπειρο στέλεχος του κλάδου, με αποδεδειγμένο ιστορικό στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Μαζί με τη διοικητική ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συνέπεια την κερδοφόρα πορεία ανάπτυξης της εταιρείας μας στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση ότι ο κ. Μοάτσος έχει περισσότερα από τριάντα χρόνια πείρας στην ανώτατη διοίκηση ασφαλιστικών εταιρειών, ιδίως μέσω της επταετούς θητείας του ως διευθύνοντος συμβούλου της AXA Ελλάδος.

Τέλος, σημειώνεται πως, για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση, ο κ. Αντιμησάρης θα υποστηρίξει τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ERGO Ασφαλιστικής μέχρι το τέλος Ιουλίου.