Το ότι κάτι μπορεί να βγει από κάθε γεγονός είναι πιο σωστή θέση από την άποψη ότι όλα γίνονται για καλό, που σίγουρα είναι λάθος - James Feibleman

Ο Dries Van Noten παρουσιάζει την τελευταία κολεξιόν του στο Παρίσι

29 Απριλίου, 2024

To Προσωρινό Ημερολόγιο της Εβδομάδας Ανδρικής Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει εντυπωσιακά ονόματα.

Ένα από τα κύρια γεγονότα είναι η τελευταία επίδειξη του Dries Van Noten ως διευθυντή δημιουργικού του brand που φέρει το όνομά του. Η αποχώρηση του Dries Van Noten ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο, προκαλώντας αναστάτωση στην κοινότητα της μόδας και σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής 38 ετών για τον Βέλγο σχεδιαστή, ο οποίος δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ποιος θα τον διαδεχθεί.

Ο Dries Van Noten αποφάσισε να παραιτηθεί αφήνοντας πίσω μια επιτυχημένη επιχείρηση, ένα σύνολο έργου που παραμένει εμπνευσμένο και ξεχωριστό. Σε ηλικία 65 ετών, ενώ η δημιουργικότητά του είναι αμείωτη και οι δυνατότητές του φαίνονται ακόμα ατελείωτες, φαίνεται να ανοίγει δρόμο για μια νέα γενιά και να υλοποιήσει σχέδια, για τα οποία δεν είχε χρόνο, ανέφεραν δημοσιεύματα, όταν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.