Ο πληθωρισμός μας φέρνει την αληθινή δημοκρατία. Για πρώτη φορά στην ιστορία τα είδη πολυτελείας και τα είδη πρώτης ανάγκης πουλιούνται στην ίδια τιμή. Robert Orben, 1927- , Αμερικανός ταχυδακτυλουργός

Ο διαιτητής θα φορέσει κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γ.

Η αποψινή (6/5, 22:00) αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League θα είναι ξεχωριστή, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος ο διαιτητής θα φοράει κάμερα. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι ο Τζάρεντ Τζίλετ θα φοράει μια “RefCam” στη διάρκεια του ματς στο «Σέλχαρστ Παρκ», στο πλαίσιο κινηματογράφησης για ένα μικρό πρόγραμμα, το οποίο θα προβάλλει τους διαιτητές. Η εν λόγω τεχνολογία περιλαμβάνει μια συσκευή που τοποθετείται στο κεφάλι και η οποία είναι ενσωματωμένη στο συνηθισμένο σύστημα επικοινωνίας του διαιτητή.

Το περιεχόμενο που θα καταγράψει η κάμερα δεν θα μεταδοθεί ζωντανά, αλλά οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να το δουν αργότερα μέσα στο έτος, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που στόχο έχει στο να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και εκπαίδευση σχετικά με τις απαιτήσεις της διαιτησίας στην Premier League.