Δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε την ελεύθερη οικονομία με το επιχείρημα ότι είναι ωφέλιμη για τις επιχειρήσεις. Μπορούμε να την υποστηρίζουμε μόνο με το επιχείρημα ότι είναι ωφέλιμη για την κοινωνία. Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Ο Βύρων Παπαδόπουλος ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

11 Ιανουαρίου, 2024

Ο Βύρων Παπαδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, όπως γνωστοποίησε σήμερα (11/1) ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος. Ο 37χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας της Ένωσης, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο. Όμως, αποφάσισε πλέον να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να αναλάβει τα «ηνία» της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, όπου διαδέχεται τον Κύρο Σαράφη.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Είναι αρκετά περίεργο το συναίσθημα, όσο σκέφτομαι ότι δεν θα μπω στο γήπεδο ξανά ως παίκτης! Από την άλλη, είναι μια συνειδητή απόφαση και μια κατάσταση που προετοιμαζόταν αρκετό καιρό. Όλα έγιναν σε πλήρη συνεννόηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους, με την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Κυριότερος στόχος είναι η ομάδα να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Με πολλή δουλειά, υπομονή και σωστό προγραμματισμό, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα τμήμα, αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου».

Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Βύρων Παπαδόπουλος είναι, πλέον, ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου. Γεννηθείς στις 22 Φεβρουαρίου του 1986, ο Βύρων “κρεμάει” τα παπούτσια του, έχοντας στο παλμαρέ του τίτλους και μετάλλια, πολλές συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα, ενώ όλα αυτά τα χρόνια ξεχώρισε για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του.

Παράλληλα, η ΑΕΚ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή του γυναικείου τμήματος χάντμπολ, Κύρο Σαράφη, για την πολύτιμη συνεισφορά του.

Βύρωνα, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου!».