Ο Ελικώνας και ο Παρνασσός είναι τα Μπέβερλυ Χιλς της Αρχαιότητας – Αντρέ Μαρλώ

Νίκος Δένδιας: Η Νέα Δημοκρατία είναι το πραγματικό πατριωτικό κόμμα

26 Απριλίου, 2024

“Η Νέα Δημοκρατία είναι το πραγματικό πατριωτικό κόμμα, το κόμμα πού εκφράζει τα συμφέροντα του Ελληνα πολίτη στη σημαντική μάχη των ευρωεκλογών, την οποία η Ν.Δ, και συνολικά το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, θα δώσει κατά των δυνάμεων της ακροδεξιάς, κατά των δυνάμεων του λαϊκισμού, κατά των δυνάμεων της ανευθυνότητας”, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος προήδρευσε σε κομματική σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη με θέμα την προεκλογική εκστρατεία.
“Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος γι’ αυτή την προσπάθεια, δεν είμαι αιθεροβάμων, είδα με μεγάλη προσοχή τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα”, είπε ο κ. Δένδιας και συνέχισε: “Ξέρω τις απειλές, ξέρω την αίσθηση ενός μέρος της κοινωνίας ότι θα πρέπει να εκδηλώσει κάποιας μορφής διαμαρτυρία. Όμως είμαι απολύτως πεπεισμένος, ότι με τον σωστό συντονισμό και με την κοινή προσπάθεια, θα πείσουμε την κοινωνία ότι αυτό το οποίο συνιστά την απόλυτη βεβαιότητα σταθερότητας και προόδου, και της χώρας αλλά του ατομικού και του οικογενειακού συμφέροντος της καθεμιάς και του καθενός από τους κατοίκους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι η εμπιστοσύνη στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στον πρωθυπουργό. Ξαναλέω, δεν είμαστε αιθεροβάμονες. Γνωρίζουμε το μέγεθος της πρόκλησης, αλλά δεχόμαστε την ευθύνη να διεξάγουμε την εκστρατεία αυτή με την ευθύτητα που πάντα χαρακτηρίζει την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής”.
Ο κ. Δένδιας έχει αναλάβει καθήκοντα συντονιστή της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ., στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Στο πλαίσιο αυτών των καθηκόντων του, συγκάλεσε τη συνάντηση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη και πήραν μέρος βουλευτές, εκλεγμένοι στην Αυτοδιοίκηση, στελέχη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ν.Ρ.