Η καλύτερη προετοιμασία για να γίνει καλή δουλειά αύριο, είναι να γίνει πολύ καλή δουλειά σήμερα. - Elbert Hubbard, 1856-1915, Αμερικανός συγγραφέας

Νέα Αριστερά: “Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να διώξει άμεσα τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο

Στις δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου αναφέρεται με ανακοίνωση της η Νέα Αριστερά στρέφοντας τα πυρά της και κατά του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει: “Ο κ. Βαρτζόπουλος εκτός από υφυπουργός Υγείας είναι και ψυχίατρος.  Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του που αναπαράχθηκαν σήμερα στο διαδίκτυο δεν μπορεί να του ξέφυγαν, να συνιστούν μια επιπόλαιη διατύπωση”.

Ακολούθως υποστηρίζει: “Ο κ. Βαρτζόπουλος ξεδιπλώνει ένα ανατριχιαστικό θεωρητικό κατασκεύασμα βασισμένο στον βιολογισμό. Αναγνωρίζει βιολογικά αίτια στην επιθετικότητα, στην κατανομή των ρόλων μεταξύ των φύλων – ο άνδρας είναι εκ φύσεως επιθετικός, η γυναίκα είναι προορισμένη να τίκτει. Κατά τον υφυπουργό, η γυναικοκτονία έχει μια βάση βιολογική. Ενώ η εφηβική βία, κι αυτή με βιολογικά αίτια, πρέπει να ελεγχθεί και να διοχετευτεί προς τον εχθρό της πατρίδας, αλλά και τον εχθρό της κοινωνίας (sic!).

Με λίγα λόγια ο κ. Βαρτζόπουλος ξεπλένει δολοφόνους και υποστηρίζει απόψεις  τις οποίες σήμερα δέχεται μόνο η πιο ακραία εκδοχή της ακροδεξιάς και οι νεοναζί”.

Κλείνοντας ρώτα: “Μπορεί τέτοιες απόψεις να είναι αποδεκτές σήμερα, σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διώξει άμεσα. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί τον βασικό χορηγό της ακροδεξιάς”.