Η Επιθυμία, όταν νομίζουμε ότι θα υλοποιηθεί, λέγεται Ελπίδα. Το ίδιο, αλλά χωρίς να νομίζουμε κάτι τέτοιο, λέγεται Απελπισία. Thomas Hobbes, 1588-1679, Άγγλος φιλόσοφος.

Νάπολι: Ανακοινώνει τον Κόντε

27 Μαΐου, 2024

    Η διοίκηση της Νάπολι ολοκληρώνει σήμερα τις επαφές με τον Αντόνιο Κόντε για να συνεργαστούν από τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky» της Ιταλίας ο ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον 54χρονο κόουτς, που είναι χωρίς ομάδα τους τελευταίους 18 μήνες, μετά την απόλυση του την περασμένη σεζόν από την Τότεναμ. 
    Ο Κόντε θα συναντηθεί σήμερα με τον αθλητικό διευθυντή της Νάπολι, Τζιοβάνι Μάνα, για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θ’ αναλάβει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν τα οκτώ εκατ. ευρώ.
    Ο πρόεδρος της Νάπολι για να πείσει τον Ιταλό τεχνικό τού υποσχέθηκε πως το καλοκαίρι θα επενδύσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει με ποιοτικούς παίκτες το ρόστερ της ομάδας, ενώ ενέκρινε και την επιθυμία του Κόντε να πάρει μαζί του στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης, και τον Γκαμπριέλε Οριάλι, που ήταν αθλητικός διευθυντής στην Ιντερ, στη θητεία του Ιταλού κόουτς στον πάγκο της ομάδας του Μιλάνου.