Η ανακάλυψη συνίσταται στο να βλέπεις αυτό που βλέπει ο καθένας και να σκέφτεσαι αυτό που δεν σκέφτεται κανένας. - Albert Von Szent-Gyorgyi, 1893-1986, Ούγγρος φυσιολόγος που ανακάλυψε τη βιταμίνη C

Νάγκελσμαν: Μένει στην εθνική και υπέγραψε νέο συμβόλαιο

19 Απριλίου, 2024

Η γερμανική ομοσπονδία συμφώνησε τελικά με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και θα τον κρατήσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας και μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού, προσφέροντας του επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2026, ώστε να καθοδηγήσει τη «μάνσαφτ» και στα τελικά του Μουντιάλ. 
Ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Μπερντ Νέουεντορφ, ολοκλήρωσε τις επαφές με τον 36χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό και ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του, με γερμανικά ΜΜΕ ν’ αναφέρουν πως ο Νάγκελσμαν απάντησε αρνητικά στη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, που τον ήθελε να επιστρέψει στη Βαυαρία για ν’ αντικαταστήσει στο τέλος της σεζόν τον Τόμας Τούχελ.
Ο πρώην τεχνικός της Λειψίας και της Μπάγερν Μονάχου είχε αναλάβει την εθνική τον περασμένο Σεπτέμβριο, αντικαθιστώντας τον Χάνσι Φλικ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το προσεχές καλοκαίρι και τα τελικά του EURO, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.