Το πιο θλιβερό στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι η επιστήμη συγκεντρώνει γνώση πολύ πιο γρήγορα από ό,τι η κοινωνία αποκτά σοφία - Ισαάκ Ασίμοφ (1920-1992, Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας)

Μπριζ-Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της: «Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη Θεσσαλονίκη»

15 Απριλίου, 2024

 Η Μπριζ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν τη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό αγώνα (18/4) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 «Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ομάδα προκειμένου να προκριθεί σε έναν ιστορικό ημιτελικό. Ο σύλλογος προτρέπει τους φιλάθλους του να είναι προσεκτικοί.
 Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, καλούμε τους οπαδούς μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα. Σας συμβουλεύουμε να μην φοράτε χρώματα  του συλλόγου έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των  δικών μας ανθρώπων στο χώρο και των τοπικών αρχών», αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι αύριο (16/4) «οι εκπρόσωποι της Μπριζ έχουν άλλη μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την τελευταία κατάσταση των πραγμάτων και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο.»

 Α. Βαζογιάννης