Η σωστή κρίση είναι προϊόν εμπειρίας και η εμπειρία είναι προϊόν λανθασμένης κρίσης. Walton Wriston, Βρετανός τραπεζίτης

Μπαρτσελόνα: Ξεκίνησε μαθήματα ισπανικών ο Φλικ!

5 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Τσάβι αιφνιδίασε τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, γνωστοποιώντας την απόφαση του να φύγει από την ομάδα της Βαρκελόνης και έχει αρχίσει να αναπτύσσεται η φημολογία, σχετικά με τον αντικαταστάτη του. 
Μετά τις διαψεύσεις για τις επαφές με τον Μίκελ Αρτέτα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Χάνσι Φλικ, ο οποίος αποχώρησε από την εθνική Γερμανίας. 
Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Βαρκελόνης, Ντέκο, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στην Ισπανία, και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Φλικ να είναι έτοιμος να διαδεχθεί τον Τσάβι στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».
Μάλιστα όπως σχετικά αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild» ο 58χρονος Γερμανός τεχνικός ήδη ψάχνει για σπίτι στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ενώ ξεκίνησε και μαθήματα μάθησης της ισπανικής γλώσσας για να είναι έτοιμος το καλοκαίρι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ