Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ανταποδώσουν το κακό παρά το καλό που τους έκανες, αφού η ευγνωμοσύνη είναι βάρος, ενώ η εκδίκηση είναι ευχαρίστηση. Tacitus, 55-120 μ.Χ., Ρωμαίος ιστορικός

Μια αγωνιστική χωρίς θεατές και πρόστιμο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

24 Μαΐου, 2024

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά φιλάθλου της που καθόταν σε διακεκριμένη θέση (courtside seat) στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση των πλέι οφ. Επίσης, στην «ασπρόμαυρη» εταιρεία επιβλήθηκε και πρόστιμο 700 ευρώ για υβριστικά συνθήματα.

Η σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή έχει ως εξής:

«95/23-5-2024

ΠΑΟΚ 

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ), α) χρηματικό πρόστιμο ύψους επτακοσίων (700,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων καθώς και β) ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 18-5-2024».