Ένας από τους πιο κοινούς πειρασμούς ο οποίος όμως οδηγεί στις μεγάλες συμφορές είναι ο πειρασμός των λέξεων: «Όλοι έτσι κάνουν». Λέων Τολστόι, 1828-1910, Ρώσος συγγραφέας

Μαρία Συρεγγέλα: Ο κ. Κασσελάκης άλλα λέει τη μια μέρα και άλλα την άλλη

Στην υπόθεση των εταιρειών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» του OPEN η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών,Μαρία Συρεγγέλα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως τα λεγόμενα του κ. Κασσελάκη δεν πείθουν και πως, συχνά, άλλα λέει τη μια μέρα και άλλα την άλλη ενώ, επίσης, τόνισε ότι στην παγίδα που είχε στηθεί από την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να θιχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τελικά έπεσε μέσα ο κ. Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η γραμματέας της ΝΔ ανέφερε, επίσης, ότι «πολλές φορές οι νόμοι που έρχονταν από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν επί προσωπικού» και πως «η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν μπήκε στη λογική να φτιάχνει και να προωθεί νομοθεσίες μόνο και μόνο για να καταδικάσει πολιτικούς της αντιπάλους».

Η κυρία Συρεγγέλα μίλησε, επίσης, και για την υπόθεση του Κολωνού λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πως θα περιμένει την εξέλιξη της δίκης. Επιπρόσθετα, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για την εν λόγω υπόθεση υπογράμμισε «ο κ. Βελόπουλος προσπαθεί να μπει σε μια διαδικασία να ανεβάσει τους τόνους, προς άγραν ψήφων» και πως «ο δημόσιος διάλογος δεν πρέπει να μπαίνει σε λογικές fake news».