Οι πολιτικοί αγώνες των τελευταίων 35 ετών είχαν να κάνουν με τη δίκαιη κατανομή των χρυσών αυγών. Στις επόμενες δεκαετίες πρέπει να επικεντρωθούμε στην υγεία της χήνας - Paul Tsingas

Μ. Συρεγγέλα: Χρειαζόμαστε στην Ευρώπη μια εθνική αντιπροσωπεία που θα μας κάνει υπερήφανες και υπερήφανους

25 Φεβρουαρίου, 2024

Στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποίει σε όλη την Ελλάδα, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα βρέθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην ΠΕ Ροδόπης.

 Συγκεκριμένα, συμμετείχε σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επικείμενο νομοσχέδιο για τα Α.Ε.Ι. λέγοντας πως σε αυτό προβλέπεται και η ενίσχυση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με συγχώνευση, μετονομασία και ίδρυση νέων τμημάτων, ενώ επίσης ανέφερε πως θα ενταχθούν σε αυτό και τμήματα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

 Αργότερα, η κα Συρεγγέλα μίλησε στην κοπή βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης, όπου αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννη Τζαμπάζη, αναφέρθηκε συνολικά στο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έκανε, επίσης, λόγο για τα έργα και τις επενδύσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή είτε μέσω του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας είτε μέσω ΣΔΙΤ, αναφέροντας ενδεικτικά: την ανάπτυξη δικτύων φυσικού αερίου, την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση Κέντρων Υγείας, το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, την ανακαίνιση χώρων στο Γ.Ν. Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» κ.ά.

 Επιπρόσθετα, η γραμματέας μίλησε για τις επικείμενες ευρωεκλογές, λέγοντας πως «πρέπει να δώσουμε στην Νέα Δημοκρατία μία ακόμα μεγάλη νίκη» και πρόσθεσε πως «χρειαζόμαστε στην Ευρώπη μια εθνική αντιπροσωπεία που θα μας κάνει υπερήφανες και υπερήφανους».

 Παρόντες στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ ήταν επίσης ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ