Όπου υπάρχει συγκέντρωση της εξουσίας σε λίγα χέρια, εκεί κατά κανόνα αποκτούν τον έλεγχο άνθρωποι με νοοτροπία γκάνγκστερ - Λόρδος Άκτον

Λύκειον των Ελληνίδων: “Αρχιτεκτονικός χώρος και μουσειακές εμπειρίες” – Ομιλία στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας των Μουσείων 2024

19 Μαΐου, 2024

Το Μουσείο Ενδυμασίας του Λυκείου των Ελληνίδων διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 και ώρα 6.30 μμ. ομιλία της Καλής Τζώρτζη, Επίκουρης Καθηγήτριας Μουσειολογίας στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα «Αρχιτεκτονικός χώρος και μουσειακές εμπειρίες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας των Μουσείων 2024 του ICOM με γενικό θέμα «Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα».

H Kαλή Τζώρτζη είναι μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια Μουσειολογίας στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι επίσης συντονίστρια του μαθήματος ‘Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός Μουσειακού Χώρου και Μουσειογραφία’ του Διιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος ‘Μουσειακές Σπουδές’ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.