Ο σκοπός του νόμου δεν είναι να καταργήσει ή να περιορίσει, αλλά να διαφυλάξει και να μεγεθύνει την ελευθερία. John Locke, 1632-1704, Άγγλος φιλόσοφος.

Λιόλιος: «Ο Γκάλης συνεχίζει να δείχνει τον σωστό δρόμο» (vids)

4 Ιουλίου, 2024

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, έχει… αγκαλιάσει τον Νίκο Γκάλη από τότε που εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και με δική του εισήγηση ο «Γκάνγκστερ» έγινε πρεσβευτής της Ομοσπονδίας σε όλες τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και πρεσβευτής του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά. Στον αγώνα με την Αίγυπτο, ο Γκάλης βρέθηκε μαζί με άτομα με προβλήματα όρασης που παρακολούθησαν απτικά τον αγώνα της εθνικής μέσω ειδικής μακέτας αναπαράστασης γηπέδου μπάσκετ, δια ζώσης από το ΣΕΦ. 

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε για τον Νίκο Γκάλη: «Σήμερα μαζί μας έχουμε για ακόμη μια φορά τον Νίκο Γκάλη. Όλοι εδώ βρισκόμαστε στο γήπεδο εξαιτίας του! Άνοιξε δρόμους για το ελληνικό μπάσκετ να φτάσει ψηλά. Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Γκάλης, εκτός από πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, είναι και πρεσβευτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε όλες τις δράσεις της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Σήμερα είχαμε τη μεγάλη χαρά να είναι μαζί μας, μαζί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα όρασης. Δείχνει τον σωστό δρόμο, ώστε το μπάσκετ να μπει σε όλα τα σπίτια. Νίκο, εκφράζοντας αυτή τη στιγμή το ελληνικό μπάσκετ, σε ευχαριστούμε. Όχι μόνο που το πήγες μπροστά σε όλη την Ευρώπη, αλλά το βάζεις σε κάθε σπίτι και κάνεις όλους τους συνανθρώπους μας να αγκαλιάσουν το μπάσκετ».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ