«Επί γης ειρήνη» θα σήμαινε το τέλος του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε. - Τζόζεφ Χέλερ

Lidl Ελλάς: Διάκριση στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες silver διακρίσεις, η Lidl Ελλάς πέτυχε εφέτος τη Gold διάκριση στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία του κλάδου που τιμήθηκε με τη Gold διάκριση, αλλά και τιμητικό έπαινο για τις κοινωνικές δράσεις, αναγνωρίζοντας τις υπεύθυνες πρακτικές της στην κοινωνία, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την εταιρική διακυβέρνηση.

«Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει για  άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα και την εταιρική υπευθυνότητα. Η κατάκτηση της Gold διάκρισης στον CR Index 2023-2024, μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να προάγουμε υπεύθυνες πρακτικές που μειώνουν το αποτύπωμα μας στο περιβάλλον και ενισχύουν την κοινωνία. Βασιζόμενοι στο τρίπτυχο της στρατηγικής μας για την εταιρική υπευθυνότητα ‘’Καλό για τον πλανήτη”, ‘’Καλό για τους ανθρώπους” και ‘’Καλό για σένα”, αναλαμβάνουμε την ευθύνη στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων & Βιωσιμότητας Lidl Ελλάς.

Η αξιολόγηση του CR Index πραγματοποιήθηκε για 16η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), το οποίο στηρίζει και επιβραβεύει την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη που ενσωματώνονται στην επιχειρηματική στρατηγική.